Kategorie

Zapraszamy do dyskusji

Polityka prywatności



Czytając czy przeglądając serwis internetowy Poszukiwania.pl oraz korzystając z serwisów pokrewnych bądź funkcji Wortalu akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności.

Dane osobowe 
Korzystanie z Poszukiwania.pl nie wymaga podania żadnych danych osobowych. Jednakże dla uzyskania pełnej funkcjonalności serwisu konieczna jest rejestracja.

Uzyskiwane dane od użytkowników Portalu Poszukiwaczy Skarbów służą do kontaktów pomiędzy użytkownikami, jak również pozwalają lepiej poznać zainteresowania i wymagania użytkowników. 

Szanujemy prawo do prywatności, uzyskiwanych danych osobowych nie udostępniamy osobom trzecim ani żadnym firmom. 

Portal Poszukiwaczy Skarbów z danych uzyskiwanych od użytkowników sporządza zestawienia statystyczne. Wykorzystywane dane nie pozwalają na identyfikację użytkownika. Przygotowywane zestawienia statystyczne mogą być udostępniane osobom trzecim i firmom zainteresowanym współpracą z Portalem Poszukiwaczy Skarbów. 

Zebrane dane osobowe będą wykorzystywane, przechowywane i przetwarzane zgodnie z udzielonym przez użytkownika zezwoleniem i w granicach prawa polskiego, a w szczególności ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997 r. ( Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm. ).

Cookies 
Portal Poszukiwaczy Skarbów generuje pliki cookies, które zapamiętują informacje o Tobie i umożliwiają późniejsze rozpoznanie Cię przez serwer. Cookies w żaden sposób nie uszkadzają systemu na Twoim komputerze, a każda przeglądarka internetowa ma możliwość ich wyłączenia. 

Odpowiedzialność

Portal Poszukiwaczy Skarbów dokłada wszelkich starań, aby informacje zawarte w serwisie pochodziły z wiarygodnych źródeł, były sprawdzone i rzetelne, przy czym nie ponosi żadnej odpowiedzialności za skutki wykorzystania prezentowanych informacji.

Przedstawione w serwisie opinie i komentarze stanowią wyraz osobistej wiedzy i poglądów ich autorów i tylko tak powinny być interpretowane.

Linki

Poszukiwania.pl nie odpowiada za treści stron i serwisów, do których linki znajdują się w obrębie Wortalu i serwisów pokrewnych.


Reklamy

Portal Poszukiwaczy Skarbów nie bierze na siebie odpowiedzialności za zamieszczone reklamy. 
Nie odpowiadamy też za jakość i skutki użycia produktów i usług opisywanych na Poszukiwania.pl.


Prawa autorskie 

Wszelkie prawa zastrzeżone. Prawa do powielania, używania i publikacji zawartości Poszukiwania.pl lub jej części podlegają przepisom ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych z dnia 04.02.1994 r. ( Dz. U. Nr 24, poz. 83 z późn. zm. ).

Zabronione jest kopiowanie, publiczne udostępnianie i używanie w celach komercyjnych utworów zawartych na Poszukiwania.pl lub ich części, poza przypadkami wymienionymi w wyżej wymienionej ustawie.

Korzystanie z treści zawartych na Poszukiwania.pl nie oznacza nabycia do nich jakichkolwiek praw.

Wykorzystanie treści z Poszukiwania.pl w celach niekomercyjnych może być dopuszczone po uprzedniej konsultacji z przedstawicielem redakcji.


Korzystanie z Portalu Poszukiwania.pl oznacza akceptację wyżej wymienionych zasad.

Wszystkie znaki graficzne i loga użyte w tym serwisie należą do ich właścicieli. Opinie wyrażane w tym serwisie są własnością autorów i niekoniecznie muszą odpowiadać opiniom wyrażanym przez serwis Poszukiwanai.pl.